Wij zijn trots HISWA lid, klik hier voor de voordelen

info

 • Skype: scubacenteramsterdam
 • Openingstijden:

 • dinsdag: 11:00 - 19:00
 • woensdag: 11:00 - 19:00
 • donderdag: 11:00 - 19:00
 • vrijdag: 11:00 - 19:00
 • zaterdag: 10:00 - 17:00
 • nieuwsbrief

  Vul uw e-mail adres in om de nieuwsbrief van Scuba Center Amsterdam te ontvangen!

  IDC Instructor Development Course

  Instructor Examination
  Als je je IDC hebt voltooid, demonstreer je in het Instructor Examination (IE) wat je hebt geleerd. Hierin beoordeelt een onafhankelijke en objectieve PADI Instructor Examiner je kennis en vaardigheden; je wordt op alles getest, van duiktheorie tot de opleidingsrichtlijnen van PADI. PADI is de enige brevetteringsorganisatie die een objectief onafhankelijk examen vereist om je als professioneel instructeur te kunnen kwalificeren. Dit evenwichtige en consistente beoordelingsproces is een van de kenmerken die PADI-professionals de meest gevraagde en meest gerespecteerde instructeurs uit de duikbranche maken.

  Verplicht voor de Instructor Examination:

  Wat ervoor nodig is:

  Voor meer informatie en de eerst volgende IDC data: stuur ons een mail of bel